Rólam

Sári Enikő vagyok, foci rajongó. Gyerekkorom óta vonz a labdarúgás, jó magam is több, mint tíz évig rúgtam a bőrt versenyszerűen. Egy évig a PMFC játékosa voltam a sásdi alközpontban, majd három évig a Dombóvári Focisuli Egyesület igazolt játékosaként vettem részt a Tolna megyei női futsal bajnokságban.

A foci mellett a fotózás is a hobbijaim közé tartozik, 2016-ban a nyári Youth Football Fesztivál alkalmával fotóztam a Dombóvári Futball Club akkori U19-es csapatát. Megfelelő technikai háttér hiányában több mérkőzést nem igazán fotóztam, néhány tréninget leszámítva, egészen 2020 júliusáig. Ekkor régi kompakt BenQ fényképezőgépemet lecseréltem egy Nikon Coolpix b500 gépre és elindult a nagy kaland.

A 2020/21-es Tolna megyei I. osztály bajnokságának az összes hazai mérkőzésén jelen voltam, hogy azok izgalmas pillanatait megörökítsem. A Dombóvári Futball Club mellett a Focisuli Egyesület és a PASZ Sportegyesület mérkőzéseit is néha-néha lencsevégre kapom.

A foci mellett közterület-felügyelőként és  ingatlanközvetítőként tevékenykedem Dombóvár városában. Ha kérdésed, vagy kérésed lenne, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot!

Labdarúgás Dombóvár

Elsősorban a Tolna megyei I. osztályban szereplő csapat  hazai mérkőzésein készült képek, illetve az utánpótlásnevelő egyesület egy-két programján és a városi kis pályás labdarúgó bajnokság jó néhány megmérettetésein készült fotók, vagy videók tekinthetőek meg a honlapon.

Kövess minket!

Keresés:

© 2021 Dombóvári Labdarúgás. Minden jog fenntartva!